کوپر(کامپیوتر و پردازش)
کوپر(کامپیوتر و پردازش)

کوپر(کامپیوتر و پردازش)

Coper

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش
دسته بندی عمومی
بازدید ها 1
فرمت فایل ppt
حجم فایل 336 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24
پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

فروشنده فایل

کد کاربری 19487
کاربر

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

شامل 24 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

مقدمه:

فواید کشمش :

ارقام خشکباری :

روشهای تولید کشمش:

مراحل تمیز کردن کشمش

 

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

مقدمه:

  • خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و ... را خشک می کنند.
  • انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد ، تولید شده بود.
  • ایران بعد از آمریکا و ترکیه سومین تولیدکننده کشمش و دومین و پرسابقه‌ترین صادرکننده این محصول در دنیا است، این در حالی است که در سال گذشته صادرات کشمش نزدیک به 220میلیون دلار ارز وارد کشور کرده است.
  • کشمش خشکباری خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود و یک محصول پر مصرف می باشد.
  • کشمش علاوه بر مصرف خوراکی به عنوان مصرف غذایی در داخل کشور به صورت کشمش پلویی و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن به صورت آجیل و در صنایع الکلی نیز کاربرد دارد و به دلیل مصرف آن درخارج از کشور بویژه در کشورهای اروپایی و کشور های حاشیه خلیج فارس و چین یکی از ارقلام مهم صادراتی محسوب می شود.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد